LICHTSTRATEN & LICHTVAKKEN

LICHTSTRATEN

Overvloed in daglicht, dat is wat Roofsolutions met zijn lichtstraten bij u binnenbrengt. 

Via het dak komt er immers veel meer licht binnen dan via de gevels omdat de lichtsterkte in het zenit veel hoger is dan aan de horizon. Bovendien kent daklicht heel wat minder problemen met contrastwerking, verblinding en hinderende obstakels. En waar gevellicht erg verzwakt bij toenemende diepte van het gebouw, kunnen lichtstraten om het even waar in een ruimte licht brengen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken.

Lichtstraten brengen om het even waar in een ruimte licht. Ze bieden een uitstekende isolatie dankzij hoogrendementsglas.

In de moderne architectuur krijgt het licht een steeds belangrijker rol te vervullen. Licht verdient trouwens die aandacht omdat het deel uitmaakt van het concept en de esthetiek van een gebouw. Het licht is sterk bepalend voor het eindresultaat. Om licht zo goed mogelijk te integreren zijn speciaal ontwikkelde bouwelementen nodig die alle technische en esthetische facetten met elkaar verzoenen. Daklicht geeft 3 maal meer rendement dan een zelfde oppervlakte lichtinval via gevelbeglazing of ramen.